Könyvajánló

 





capitalismo.JPG

eleje.bmp

100 új gyülekezet

Társasházi lakás eladó, mely kibővíthető 62m2-ről 100m2-re

Információk a www.megveszem.tuti.hu weboldalon.

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Facebook oldaldoboz

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A mai moder népvándorlásról

2015.09.14. 12:08 12nyil

Szeretném közölni a véleményem, mert úgy érzem, hogy eljött az ideje. Mégpedig a ma modern kori népvándorlásról.

 

Felmerül bennem a kérdés, hogy mi az erkölcsös magatartás a migránsokkal szemben?

 

Először is fontos leszögezni, hogy a migránsoknak nemcsak Magyarország nem szimpatikus, hanem még Görögország, Franciaország, és Dánia sem az.

Nekik CSAK Németország, Anglia és Svédország felel meg! Mi a közös ebben a 3 országban? Ezek a legnagyobb nehézipari hagyománnyal rendelkező európai országok. Márpedig TANK gyártásához nehézipar kell. Ez időzített bomba.

 

Ha nem sikerül megállítani a folyamatot, akkor előbb-utóbb sok kis-kis törpeállam lesz majd Nyugat-Európa országaiban. Lesz közte monarchia, emírség, kalifátus… az elnevezés mindenféle lehet, de a vallásban már nem biztos, hogy jelen lesz ez a sokféleség.

 

Vajon helyesen cselekszik-e Magyarország? Hadd írjak le 2 példát a saját életemből.

  1. Szüleimnek volt egy tanyája sok évvel ezelőtt. Egy idő után már nem volt rendszeresen használva, csak nyűg volt oda kijárni. Féltettük, hogy ezért valaki egyszer csak beköltözik oda vagy egyszerűen elkezdik elhordani pl. a ház cserepeit a tetőről.

Ezért inkább az értékesítés mellett döntöttünk, mert nem volt rá elég ERŐ a vele való foglalkozásra – így lemondtunk róla.

 

  1. Sok évvel ezelőtt édesapám befogadott egyszer egy hajléktalant egy éjszakára. Reggel már nem volt kedve elmenni, sőt még másokat is oda akart hozni lakni. Határozattan és keményen léptem fel vele szemben. Erre éreztette velem, hogy én milyen rossz ember vagyok, és hát hogy képzelem, hogy nem akarok segíteni neki. Mivel volt a fellépésben ERŐ – így elment.

 

Tegyük fel, hogy valami miatt mégis volna kedvük Magyarországon maradni. De mégis mikor lesz vége ennek a népvándorlásnak? Mert most tényleg sok a szír háborús menekült. De ezután? Ha újabb országban fog az Iszlám Állam háborúzni, akkor nem indulhatnak el majd onnan is Európába ezek a logisztikai módon megszervezett migránshullámok?

 

Eddig moszlim veszélyforrást eddig a meglévő arab – pakisztáni – török iszlám hitűek jelentették Franciaországban, Nagy-Britanniában és Németországban. Ezekhez még hozzá jön most olyan 1 millió aktív iszlám hívő.

 

És aztán? Mi van, ha mondjuk 20milliós nagyságrendű már a számuk? Ha Magyarország belemegy bármiféle kvótába – aminek a mennyiségét folytonosan emelnék – mit tennénk akkor mi magyarok 1 millió migránssal, akiket se a nyelvünk, se a történelmünk nem érdekel?

 

Már most sikerült az ISIS-nek közel 4000 aktív, megfelelő módon kiképzett harcosát eljuttatnia a számára szükséges stratégiai célországokba.

 

Hozzájuk képest ezek szelíd menekültek! Sokan tényleg békében akarnak élni. De mi lesz, majd ha eljön a tömeges csalódások ideje?

  • segélyből nem lehet úgy megélni, mint aki dolgozik,
  • nyelvismeret és kellő szakképzettség hiányában sokak számára csak kevésbé megfizetett állások várnak majd,
  • mi lesz azzal a sok gyermekkel, akik (Törökországban) évekig egyáltalán nem jártak iskolába? Hogyan fognak egy idegen nyelven tanulva felzárkózni?

 

Megvan a szeretnek is az ideje, s szabálya, hogy kit s hogyan szabad szeretni, mit szabad neki megengedni. S megvan a szabálya a védekezésnek is. Mert ha valaki nem tud erővel fellépni a szeretetet követelőkkel szemben, akkor elveszítheti azt, amiről úgy tudta, hogy az övé.

 

Magyarország olyan, mint az a kis madár, mely elkötelezetten védi fészkét az afrikai szavannán, amikor a viaskodó rinocérosz bikák letaposnák a tojásokat, fiókákat, – ha hagyná. E példán keresztül a természet is arra tanít, hogy van esélye a kisebbnek (is) a túlélésre, ha erővel lép fel a nála nagyobbak küzdelmei közepette.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország franciaország iszlám svédország Anglia

A bejegyzés trackback címe:

https://100ujgyulekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr347786724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása